VACATURE BESTUURSLID SSV

VACATURE BESTUURSLID SSV

 

De Stichting Surveillance Vosdonk (SSV) spant zich al jaren in voor de veiligheid op industrieterrein Vosdonk in de gemeente Etten-Leur. Zij faciliteert voor deelnemende bedrijven ook professionele begeleiding en onderhoudt contact met de Gemeente en hulpverlenende instanties. SSV is gelieerd aan de Industriële kring Etten-Leur. 

Binnen het bestuur is een vacature voor een bestuurslid. Hiervoor zoeken wij een enthousiast persoon (man of vrouw) die werkzaam is op het Industrieterrein Vosdonk, affiniteit heeft met de veiligheid op het industrieterrein en die weet wat er leeft onder de bedrijven die op het industrieterrein zijn gevestigd.   Het is de bedoeling dat het nieuwe bestuurslid de “oren en ogen” vormt voor de SSV.

Het betreft een functie op vrijwillige basis. Er wordt in maximaal één keer per maand vergaderd.

Mocht u aanvullende informatie wensen en/of geïnteresseerd zijn in deze vacature, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter, de heer Jeroen van Kollenburg (werkzaam bij Asselbergs & klinkhamer Advocaten), telefoonnummer 076 502 2080. Ook kunt een e-mail sturen naar ssv.ettenleur@gmail.com.